اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

گزارش نشست آینه های روبرو: از قرائت نامه فرشته طائرپور تا کیفیت بد صدای فیلم


به گزارش خبرنگار آکادمی هنر، عصر امروز نشست نقد و بررسي فيلم سينمايي آينه هاي رو به رو با حضور نگار آذربايجاني (كارگردان)، فردين خلعتبري (آهنگساز)، خطيبي مشاور فيلم، رامتين شهبازي (منتقد)، غزل شاكري و شايسته ايراني (بازيگران) در بربج ميلاد برگزار شد. 

در این جلسه فرشته طائرپور که تهیه کنندگی فیلم را به عهده داشت شرکت نکرد و در نامه ای دلیل عدم حضور خود را اعتراض به دومین جلسه تهیه کنندگان بیان کرد و در ابتدای نشست نامه وی خوانده شد.

 

پس از خطاب نامه آذربایجانی در مورد روند ساخت اثر گفت: «من طرح را به خانم طائرپور دادم و فيلمنامه را باهم نوشتيم و نوشتن فيمنامه با بازنويسي آن يكسال و نيم طول كشيد.»

آذربایجانی در مورد عدم حضورش در سينما پس از بازي در فيلم نسل سوخته بيان كرد: «‌من بلافاصله بعد از بازي در نسل سوخته از ايران مهاجرت كردم و در آمريكا زندگي كردم. اين مسافرت براي من فرصت خوبي بود كه در رشته سينما ادامه تحصيل دهم، البته از سال 80 به بعد چند كار كوتاه ساخته بودم، در واقع مي‌توانم بگويم در حال كسب تجربه براي كارگرداني بودم.»

 

فردین خلعتبری در مورد موسیقی فیلم گفت: « خيلي خوشحالم در اين كار حضور داشتم و خيلي ياد گرفتم و من در اين كار از دو ساز قديمي استفاده كردم كه تركيب كار جديدي نبود اما جريان وطتي كار را كمي تلطيف مي كرد. موسيقي ما امروز و هر روز درحال تغيير جنسيت دادن است»

 

آذربایجانی در پاسخ یکی از خبرنگاران مبنی بر مستندگونه بودن اثرش گفت: « در طول كار سعي كردم در نوع فيلمبرداري، جنس بازي ها و .. ارتباط تماشاگر با قصه قطع نشود و در اين اثر از ساختار مستد مدرن استفاده كردم اما طراحي نريشين پاياني مستند نبود.»

 

در انتهای نشست نگار آذربایجانی از صدای بد فیلم اظهار ناآگاهی و از همه حضار عذرخواهی کرد.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما