اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

گزارش نشست مرگ کسب و کار من است



به گزارش آکادمی هنر جلسه نقد و بررسی فیلم «مرگ کسب و کار من است» با حضور  علی­اکبر ثقفی (تهیه کننده)، جواد طوسی (منتقد)، امیر آقایی (بازیگر)، کامران تفتی(بازیگر)، پژمان بازغی(بازیگر) و مستانه مهاجر (تدوینگر) در سالن نشست­های برج میلاد برگزار شد.

 

نشست مرگ کسب و کار من است 

   

در ابتدای این نشست علی­اکبر ثقفی درباره چگونگی ساخت این فیلم گفت: امیر از کودکی با سینما آشنا بود. از شش ماهگی مقابل مقابل دوربین رفت، در 10 سالگی فیلم «یحیی» را بازی کرد، طی این سال­ها به نوعی یک فیلمساز تجربی بود و در نهایت به فکر ساختن فیلم «مرگ کسب و کار من است» افتاد که فیلمنامه­ای از خود او است و من یقین داشتم که این بار را به سلامت به مقصد می­رساند.

 

وی در ادامه افزود: در کل برای این فیلم 50 جلسه فیلمبرداری داشتیم  و در یک زمان 4 ماهه و با حدود 2 ماه پیش­تولید این فیلم ساخته شد. لوکیشن در منطقه مازندران  و یک منطقه کوهستانی یخی بود که هر روز 110 کیلومتر برای رفتن به لوکیشن وقت صرف می­شد. در کل می­توانم بگویم این فیلم در شرایط بسیار سختی به لحاظ مسائل جوی ساخته شد.

در ادامه این نشست «پژمان بازغی» درباره نقش خود در فیلم «مرگ کسب و کار من است» گفت: در طول 2 ماه پیش تولید این فیلم  بیشتر وقتم را صرف مطالعه فیلمنامه و آشنایی با شرایط فیلمبرداری کردم و می­دانستم که شرایط سختی بر این فیلم حاکم است.

بازغی در ادامه افزود: ایمان داشتم که «امیر ثقفی» به کارش مسلط است و از طرفی، برای من نکته قابل توجه این نقش، این بود که کمترین دیالوگ را دارد و با بازی در آن، می­توانم بازی در سکوت را تجربه کنم.

«مستانه مهاجر» در ادامه این نشست درباره تدوین این فیلم گفت: خوشحالم که در این فیلم به عنوان تدوینگر حضور داشتم  و به نظر من امیر ثقفی به دلیل تفکر و نوع جهان بینی خاصی که دارد، آدم خارق­العاده­ای است و بعد از خواندن فیلمنامه، مصمم شدم که در این کار حضور داشته باشم.

«امیر آقایی» بازیگر نقش دوم فیلم «مرگ کسب و کار من است» نیز با اشاره به عنوان فیلم گفت: عنوان فیلم وام گرفته از یک متن ادبی است و این موضوع برای من که با ادبیات بسیار عجین هستم، اتفاق خوبی بود.

وی گفت: این فیلم، تلخ است چرا که دغدغه روزمره آدم­ها را به تصویر می­کشد.

«کامران تفتی» بازیگر دیگر این فیلم نیز در ادامه این نشست  درباره نحوه همکاری با «امیر ثقفی» گفت: احساس می­کنم که سازنده این فیلم به­شدت دچار واقعه سواد و اندیشه سینما است. من با عشق این فیلم را کار کردم  و بازیگران و عوامل این فیلم پازل قدرتمندی را به وجود آوردند. این فیلم به­شدت نیاز سینمای ما است و این جنس روایت بسیار نایاب است.

این فیلم دومین فیلم اکران شده در اولین روز برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در مرکز همایش­های برج میلاد بود. برای اولین فیلم این روز (باد و مه) نشست خبری برگزار نشد.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما