اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

علی اتحاد با یک نمایش مشارکتی در پردیس تئاتر شهرزاد

علی اتحاد خانه بوشاسپ درازدست

 

علی اتحاد هنرمند هنرهای اجرایی و دیداری تازه‌ترین اثر خود با نام «خانه بوشاسپ درازدست» را از اواخر خردادماه به سالن تازه تأسیس شهرزاد می‌برد.

 

به گزارش روابط عمومی گروه نمایش آکادمی هنر، این پروژه دومین اثر پرفورمنس-تئاتریکال علی اتحاد پس از پروژه‌ی «مرثیه ای برای کتاب‌سوزی‌ها» است که در سال 1393 در دی و بهمن ماه در فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه رفت و مورد توجه طیف‌های مختلف هنر قرار گرفت. این تجربه نیز بر اساس قریب به دو سال پژوهش علی اتحاد بر مسئله کابوس است که بار دیگر به اجرای طرح گروه نمایش آکادمی هنر و تهیه کنندگی مجید رحیمی جعفری بر صحنه خواهد رفت.

 

«خانه‌ی بوشاسپ درازدست» شاید با پیش فرض ما بر اساس یک نمایش تفاوت داشته باشد و مثل یک بازی اجرا می‌شود. بازی‌ای که بر محوریت‌ کابوس‌های معمول ما بنا می‌شود. این نمایش با محوریت سه بازیگر -که به زودی معرفی خواهند شد- با امکانات رسانه‌های مختلف روی صحنه خواهد رفت.

 

علی اتحاد از سال ۱۳۸۳ تا کنون ده‌ها اجرا، نمایش ویدیو، نمایشگاه انفرادی و گروهی در حوزه‌ی هنرهای معاصر در تهران، بلگراد، استانبول، اودایپور، ابوظبی، بروژ، کیپ تاون، ملبورن، کراکوف، قاهره، برلین و …. برگزار کرده است. او طی سال‌های گذشته با رسانه‌های متنوعی همچون، پرفورمنس آرت، ویدیو آرت، اینستالیشن آرت، اودیو آرت، دیجیتال مدیا، ویدیو-اینستالیشن، عکاسی، موسیقی و تئاتر کار کرده است. علی اتحاد عمده‌ی فعالیت‌اش را بر مسئله‌ی نوشتار و ادبیات در تعامل با رسانه‌های هنری قرار داده و از این راه کار تولید آثارش را پی می‌گیرد.

 

«خانه بوشاسپ درازدست» از اول تیرماه هر شب ساعت 21 در پردیس تئاتر شهرزاد واقع در خیابان نوفل لوشاتو، بعد از خیابان رازی، پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما