اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

بازگشت بیضایی به ایران و پیگیری ساخت فیلم «مقصد»

بهرام بیضایی

بهرام بیضایی کارگردان سینما تازه‌ترین فیلمنامه سینمایی‌اش با نام «مقصد» را برای دریافت صدور مجوز ساخت به شورای پروانه ساخت در سازمان سینمایی ارائه کرده است.

 

به گزارش بخش تئاتر آکادمی هنر به نقل از مهرنیوز، بهرام بیضایی کارگردان شاخص سینمای ایران که چند سالی است خارج از ایران زندگی می‌کند فیلمنامه «مقصد» با موضوع اجتماعی را برای دریافت مجوز ساخت به شورای پروانه ساخت ارائه کرده و قرار است پس از دریافت مجوز، این فیلم سینمایی را به تهیه‌کنندگی سعید ملکان مقابل دوربین ببرد.

 

همچنین شنیده می‌شود بهرام بیضایی قرارست تازه‌ترین اثر سینمایی خود را در مدت سه ماه فیلمبرداری و تدوین کند.

حضور بهرام بیضایی در ایران برای ساخت فیلم سینمایی «مقصد» در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی بر موضوع فراهم کردن شرایط فیلمسازی برای کارگردان های بزرگ سینمای ایران تاکید کرده و متذکر شده بود که سازمان سینمایی این آمادگی را دارد تا از فیلم های فیلمسازان بزرگ سینمای ایران حمایت کند.

 

آخرین فیلم سینمایی بهرام بیضایی «وقتی همه خوابیم» نام دارد که در سال 1387 تولید شد و بیضایی پس از آن برای تدریس در دانشگاه «استنفورد» راهی آمریکا شد. وی در حال حاضر با خانواده‌اش در این کشور زندگی می‌کند و در چند سالی که در آن کشور بوده است کار تدریس و اجرای آثار هنری و نگارش متون ادبی و هنری را دنبال می‌کند.

فیلمنامه «مقصد» ماجرای زن جوانی است که شوهرش را از دست داده و این زن طبق وصیت شوهرش بر آن است پیکر او را در امامزاده‌ای در شهر کوچکی دفن کند. در این سفر که برادر شوهرش نیز او را همراهی می کند، اتفاق‌های مختلفی رخ می دهد که فیلمنامه براساس آن شکل گرفته است. این فیلمنامه پیش از این توسط انتشارات روشنگران منتشر و تجدید چاپ شده بود.

 

 

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما