اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

Facebook جشنواره فیلم نیویورک را افتتاح کرد


شب گذشته جشنواره فیلم نیویورک با نمایش فیلم شبکه اجتماعی The Social Network ساخته دیوید فینچر که در مورد مدیران شبکه اجتماعی فیس بوک می ‎باشد افتتاح شد. در این جشنواره به ندرت یک فیلم بزرگ به عنوان افتتاح رقابت به نمایش درمی‎آید.

 

 

ریچارد پی نا که ریاست کمیته گرینش فیلم جشنواره نیویورک را نیز بر عهده دارد، در این بازه می گوید: "نمایش این فیلم هم به نفع ما است و هم به نفع خود فیلم. این که ما این فیلم را برای مراسم افتتاحیه شنواره نیویورک انتخاب کرده ایم نشان دهنده این است که اهمیت فرهنگی و سینمایی این فیلم برای ما مهم است." فیلم های تحسین شده بین المللی همیشه در جشنواره نیویورک شرکت کرده اند، و در این مورد جشنواره امسال تفاوتی با دوره های قبل ندارد. این فیلم ها عبارتند از: کارلوس که یک فیلم 5 ساعته ساخته الیویه آسایا است؛ داستان این فیلم بیوگرافیک درباره تروریست معروف دهه هفتاد به نام «کارلوس شغال» است؛ آئورورا ساخته کریستی پوئییو که چند سال پیش فیلم تحسین شده مرگ آقای لازارسکییو را ساخته بود؛ و فیلم سوسیالیسمه جدید ترین ساخته گودار 80 ساله، گل سرسبد جشنواره امسال نیویورک فیلم توفان است؛ این فیلم در واقع روایت دیگری از نمایشنامه معروف ویلیام شکسپیر است که جولی تی مور آن را کارگردانی کرده است. زندگی پس از مرگ کلینت ایستوود (با بازی مت دیمون) خاتمه دهنده جشنواره خواهد بود.

پی نا همچنین گفت: "نکته جالب در مورد جشنواره امسال برای من شیوه به کار گیری شیوه های فلیمسازی توسط تعدادی از فیلمسازان است که ما ممکن است آن شیوه ها را ضد روان شناختی بدانیم." پی نا در حالی که به تصویر پیچیده «مارک زاکربرگ» رئیس جوان سایت اینترنتی facebook در فیلم «شبکه اجتماعی» و تصویر یک دونده واقعی ماراتن در فیلم اتریشی «دزد» که سارق یک بانک می شود، اشاره می کند، می گوید تعداد زیادی از فیلم های حاضر در جشنواره امسال از تفسیر سهل و آسان در مورد شخصیت های شان خودداری کرده اند و بر عکس تصویری پیچیده و پر تناقض از آنها نشان داده اند: "گویی فیلمسازان به دنیای پیرامون خود نگاه می کنند و می گویند: "ما دوست داریم دنیا را همان طور که هست نشان بدهیم؛ ما نمی توانیم همیشه برای دنیا توضیح ارائه کنیم. واقعیت چیز بسیار درهم و برهم و نامشخصی است؛ هیچ جواب سهل و آسانی وجود ندارد."

 

جشنواره فیلم نیویورک همواره محملی برای بحث‎ها و جدل‎های خاص دانشجویان سینمای نیویورک بوده است. پی ینا خود در اغلب بحث‎ها شرکت می‎کند. این جشنواره تا دهم اکتبر (18 مهر) ادامه دارد و فیلم عباس کیارستمی یعنی کپی برابر اصل نیز یکی از فیلم‎های شرکت کننده در این جشنواره است.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما