اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

گودرزی: همدلي اهالي رسانه‌، عامل هويت‌بخشی به مرکز اصلي جشنواره است


مدير روابط عمومي جشنواره بیست و نهم فيلم فجر گفت: همدلي و همراهي اهالي رسانه‌ها، عامل هويت بخشيدن به مرکز اصلي جشنواره يعني برج ميلاد تهران است.

به گزارش آکادمی هنر به نقل از ستاد خبري جشنواره فيلم فجر، جعفر گودرزي يادآور شد در تلاش هستيم تا فضايي صميمي و تخصصي براي تعامل اهالي رسانه‌ با هنرمندان در مرکز اصلي جشنواره فيلم فجر فراهم کنيم تا اخبار و اطلاعات بزرگترين رويداد سينمايي کشور به بهترين شکل ممکن منعکس شود.

وي ادامه داد: در تلاش هستيم تا زمينه حضور طيف گسترده‌اي از اهالي رسانه‌ها را که به نوعي نمايندگان افکار عمومي يا مخاطبان هستند، در جشنواره فراهم کنيم. خوشبختانه امسال جشنواره فيلم فجر با استقبال خوبي از سوي اين دوستان روبرو شده و ما تقاضايي در حدود دو هزار نفر براي حضور خبرنگاران، عکاسان، منتقدان و گزارشگران در مرکز اصلي جشنواره دريافت کرده‌ايم اما ظرفيت سالن نمايش برج ميلاد محدود است و امسال بخشي از اين سالن به سينماگران اختصاص يافته تا با اهالي رسانه و صاحبان فيلم‌ ارتباط نزديکي داشته باشند. به همين دليل و علي‌رغم ميل باطني خود، امسال مجبور به سهميه‌بندي هستيم و سهميه‌ها هم توسط يک گروه کارشناسي، تعيين شده تا با همدلي اهالي رسانه آن را اعمال کنيم.

وي در پايان اظهار داشت: هدف ما حضور هر چه گسترده‌تر اهالي رسانه‌ در جشنواره بيست و نهم فيلم فجر است اما متأسفانه در برخي مواقع بايد براساس امکانات، شرايط و مقتضيات تصميم گرفت و براي بهره برداري هرچه مناسب‌تر و صحيح‌تر از مرکز اصلي جشنواره نيازمند حمايت و همدلي اهالي رسانه هستيم.

بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر از تاريخ 16 تا 26 بهمن‌ماه به دبيري «مهدي مسعودشاهي» در تهران برگزار مي‌شود.

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما